Jelena i Novak Đoković pozivaju vas da uradite jednu fantastičnu stvar

Foto:PrintScreeen/YouTube
288

Globalna direktorka fondacije Novak Đoković, Jelena Đoković, i osnivač festivala Exit, Dušan Kovačević, održali su pres konfereciju na festivalu i pozvali sve da se priključe nacionalnoj humanitarnoj kampanji “Izgradimo vrtiće zajedno”.

Za ovu namenu za sve korisnike domaćih mobilnih operatera otvoren je poseban humanitaran broj 2205, a od prikupljenih sredstava biće sagrađeni vrtići za najmlađe na teritoriji cele Srbije.

“Prvi koji ćemo rekonstruisati je vrtić u Čeneju i nadam se da ćemo krenuti sa realizacijom već krajem sledeće nedelje. Jako je bitno da najmlađima obezbedimo normalne uslove za odrastanje i predškolsko obrazovanje, jer su vrtići od velike važnosti za decu i njihov dalji razvoj”, poručila je Jelena Đoković.

Prvi cilj je da se tokom četiri dana trajanja Exit festivala prikupi 18.450.000 dinara za rekonstrukciju i dogradnju vrtića “Lasta” u naselju Čenej u Novom Sadu koji trenutno pohađa 88 dece.

Novak je uputio i video poruku i pozvao sve da podrže ovu humanitarnu kampanju tako što će poslati poruku na broj 2205, koji označava simbolično njegov datum rođenja. Cena poruke je 100 dinara.

Inače, sve je privukao njen stajling i interesantna majica.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More