“Da li vas je sramota da se hvalite kako ste pripadnici Teslinog naroda i kako je Tesla naš Srbin?”

Foto: Nikola Lončar/ Facebook
374

Beograd je nedavno proslavio rođendan Nikole Tesle i tim povodom je u Naučno-tehnološkom parku postavljen reljef “U znanju je spas” sa likovima najvećih srpskih naučnika: Mileve Marić, Nikole Tesle, Mihajla Pupina i Milutina Milankovića .

Reljef je poklon Tesline naučne fondacije iz Filadelfije.

Beograd slavi Teslin rođendan, gost direktor laboratorije Vordenklif, uz otkrivanje reljefa sa likovima najvećih srpskih naučnika

Predsednik fondacije Nikola Lončar boravio je u Beogradu, ali utiske koje nosi iz srpske prestonice nisu dobri. On napominje da je njegov trud oko organizacije manifestacije pripada isključivo ljudima iz fondacije i da srpske vlasti nisu imale sluha da odgovore na njihove zahteve.

Gepostet von Nikola Lonchar am Samstag, 23. Februar 2019

“Dragi moji prijatelji postovaoci lika i dela Nikole Tesle, TESLIN NARODE iz zemlje TESLINOG NARODA, da li vas je sramota da se hvalite kako ste pripadnici Teslinog naroda i kako je Tesla nas Srbin?, pita Nikola Lončar i prenosi svoje utiske boravka u Beogradu povodom Teslinog rođendana, čijom zaslugom je u prestonici boravio direktor Vardenklif laboratorije.

Prema njegovom svedočenju direktorka muzeja Nikola Tesla nije imala sluha da gosta Beograda ugosti u ovom muzeju, kao i da je jedina svetla tačka posete Srbiji otkrivanje refelja u Naućno-tehnološkom parku.

Dragi moji prijatelji postovaoci lika i dela Nikole Tesle, TESLIN NARODE iz zemlje TESLINOG NARODA . …

Gepostet von Nikola Lonchar am Montag, 8. Juli 2019

“Gluposti kojima se vi gospodo zanosite, vaša zavist, ljubomora i gramzljivot ce dovesti da ćemo ne samo izgubiti Teslu nego i državnost u toj našoj jadnoj Srbiji koju ste prvenstveno vi napravili jadnom jer ste duhovni jadnici”, poručio je prvi čovek Tesla fondacije.

Celokupno izlaganje Nikole Lončara pogledajte ovde.

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More