Ognjen Kuzmić oženjen je Amerikankom Tomišom, a evo ko ga još željno čeka da se vrati kući (FOTO, VIDEO)

Foto:PrintScreen/YouTube
1,395

Košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić teško je povređen u saobraćajnoj nezgodi u Banjaluci, zbog čega je hitno prebačen u Beograd, a njegova porodica prolazi kroz najteže trenutke.

Ognjen Kuzmić zadobio je teške povrede glave i grudnog koša i u komi je prebačen u Beograd. Teška saobraćajka narušila je sklad i harmoniju u njegovom domu, gde su ga čekali supruga Tomiša Romo, kao i sin i ćerka.

View this post on Instagram

👹👶🏻

A post shared by Ognjen Kuzmic 👹 (@ognjenkuzmic1) on

Tomišu, Amerikanku iz San Franciska, Ognjen je upoznao tokom angažmana u Americi, a 2016. tamo su obavili građansko venčanje, nakon čega su dobili sina kome su dali rusko ime Nikolaj. Tomiša je zavolela Ognjenov rodni kraj i srpske običaje.

“Sa suprugom nije bilo nesporazuma oko imena za sina. Nije bitno što Rusi i Amerikanci nisu u dobrim odnosima”, rekao je Kuzmić svojevremeno za domaće medije.

View this post on Instagram

Još jedna š ćaćom!!! 👹

A post shared by Ognjen Kuzmic 👹 (@ognjenkuzmic1) on

Pre nekoliko meseci njihova porodica uvećana je za još jednog člana – ćerkicu, a Ognjen je u intervjuima neretko isticao koliko je privržen ženi i naslednicima.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More