Bogoljub Karić zaplesao uz ulične svirače i oduševio svoje pratioce, komentari samo pljušte (VIDEO)

Foto: PrintScreen/YouTube
509

Poznati srpski biznismen Bogoljub Karić oduševio je mnoge snimkom na kojem je pokazao kako je nasred ulice zaplesao uz svirače.

Naime, uz ovaj video klip Bogoljub je na društvenim mrežama objasnio i šta se zapravo desilo:

“Dragi moji, “Zamisli život u ritmu muzike za ples!”, kaže stari hit! I ja baš tako zamišljam svoj život i trudim se da tako živim i da taj veseo ritam života prenesem na one sa kojima živim i radim! Jer, svaki dan bez plesa, muzike i smeha je za mene uzalud potrošen dan!

Dragi moji,“Zamisli život u ritmu muzike za ples!" – kaže stari hit! I ja baš tako zamišljam svoj život i trudim se da tako živim i da taj veseo ritam života prenesem na one sa kojima živim i radim! Jer, svaki dan bez plesa, muzike i smeha je za mene uzalud potrošen dan!I to nije ni kakvoj suprotnosti sa velikim poslom i obavezama koje imamo! Naprotiv – uvek sam se trudio da posao, ljubav i radost dovedem u harmoniju, u jedan isti ritam! To je jedina formula srećnog i uspešnog života!Evo, tako sam danas, poslom došao na objekat koji gradimo, na glavnu ulicu – naš Prospekt Pikasa, sa našim menadžerima, da na licu mesta proverimo kako se ostvaruju naši planovi. Čuvši ovaj ritam divnih uličnih svirača, Jevgenija, naš menadžer i ja smo spontano počeli da plešemo! Koliko smo u tome dobri – ostavljam vama da ocenite!Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić♥️💜💗💙💒🙏🏻😇🌷💐

Gepostet von Bogoljub Karić am Sonntag, 21. Juli 2019

I to nije ni kakvoj suprotnosti sa velikim poslom i obavezama koje imamo! Naprotiv – uvek sam se trudio da posao, ljubav i radost dovedem u harmoniju, u jedan isti ritam! To je jedina formula srećnog i uspešnog života – poručio je Bogoljub i dodao:

“Evo, tako sam danas, poslom došao na objekat koji gradimo, na glavnu ulicu – naš Prospekt Pikasa, sa našim menadžerima, da na licu mesta proverimo kako se ostvaruju naši planovi. Čuvši ovaj ritam divnih uličnih svirača, Jevgenija, naš menadžer i ja smo spontano počeli da plešemo! Koliko smo u tome dobri”, ostavljam vama da ocenite!

Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More