Srpkinja u kultnoj kanadskoj seriji, za Ninu će uskoro čuti ceo svet (FOTO, VIDEO)

Foto: PrintScreen/YouTube
259

Jedna od verovatno najboljih serija koje se ovih sezona gledaju svakako je “Sluškinjina priča”, mučna i potresna priča o konačnom rađanju otpora prema mizoginom režimu. A garantovano niste znali da u seriji glumi i jedna Srpkinja.

View this post on Instagram

I ❤️ @handmaidsonhulu

A post shared by Nina Kiri (@neeenze) on

U prvoj i drugoj sezoni serije “Sluškinjina priča” sigurno ste zapazili buntovnu Almu Ofrobert, ali sigurno vam nije zapalo za oko to da je u pitanju Srpkinja. Njen lik, naime, tumači Nina Kiri (26).

Nina je rođena u Beogradu, ali je odrasla u Vankuveru. U Kanadi je i započela svoje prve korake u glumi – prvo u školskom pozorištu, a onda je 2007. godine počela i da se profesionalno pojavljuje pred kamerama.

Prva Ninina uloga bila je u filmu emitovanom na Dizni kanalu “Geek Charming”, gde se pojavila 2011. godine. Potom je 2016. godine usledila saradnja sa Sanjom Živković, takođe Srpkinjom koja živi u Kanadi i njih dve radile su na kratkom filmu “Cleo”.

Potom su usledile uloge u horor ostvarenjima “Let her out”, “The haunted house on Kirby road” i “The Heretics”. Ta poslednja uloga u “The Heretics” donela joj je nagradu za najbolju glumicu na “Buffalo Dreams” filmskom festivalu.

Popularnost mlade glumice eksplodirala je pojavljivanjem u seriji “Sluškinjina priča”, pa se očekuje da posle ovoga Nina nastavi da niže uspehe.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More