Unuk Bate Živojinovića živi u Parizu, a zbog uspeha koji je postigao cela porodica je ponosna na njega (FOTO)

FOTO: Wikimedia Commons
169

Unuk proslavljenog glumca Velimira Bate Živojinovića, koji nosi njegovo ime, nedavno je upisao prestižni univerzitet, zbog čega je cela porodica ponosna na njega.

Velimir Živojinović, Batin unuk, primljen je na fakultet na Sorboni, i to na smer nauka i inženjerstvo. On već duže vreme živi u Parizu, a iako su mnogi mislili da će krenuti dedinim stopama, on je odabrao drugačiji put.

 

View this post on Instagram

 

Moj mali unuk Velimir je porastao ❤

A post shared by Lula Zivojinovic (@lula.zivojinovic) on

“Svi smo srećni. Njegova je odluka da neće u glumce, upisao je zato nauku i inženjerstvo na Sorboni. Kreće od septembra, bože zdravlje. Svi mu želimo sreću”, rekao je za “Kurir” Velimirov otac, a Batin sin, Miljko.

Velimir je jedan od četvoro Batine unučadi, a slavni glumac je za života često isticao koliko je ponosan na njih.

“Srce mi je puno kad su moja deca oko mene. Ja sam tada srećan čovek. Zanimljivo je da kod svih svojih unuka osećam veliki dar za glumu. Do sada niko od njih nije pokušao da studira glumu, što ne znači da u budućnosti neće, ali i ako tako ne bude, nema veze, bitno je da su srećni”, govorio je slavni glumac.

Mnogi kažu da je Velimir nasledio šarm od svog dede.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More