Miloš je otišao u Nemačku da iznenadi Anđelu, ovo su momak i devojka koji su poginuli u toj zemlji

Foto: privatna arhiva
236

U stravičnoj nesreći u Nemačkoj ugašeni su životi troje Srba. Anđela M. (19) iz sela Brza nadomak Leskovca, njen dečko Miloš S. i ujak, poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se desila na autoputu u toj zemlji. Lekari se bore za život njenih rođenog brata i oca.

Na društvenim mrežama porodica i prijatelji opraštaju se od poginulog mladića.

– Jaooo, anđeli moji – napisala je tetka A.M. (19) pored fotografije nastradale devojke i njenog dečka.

– Mili moj da li se pitaš kako će tetka bez tebe, anđele moj!!! Uvek sam te ja čuvala, a sad ideš da te anđeli čuvaju. Počivaj u miru, tetkina srećo – napisala je ispod druge fotografije.

Stravični detalji nesreće u Nemačkoj u kojoj je poginulo troje Srba (FOTO)

Nesreća se dogodila u nedelju u Rotenburgu u nemačkoj oblasti Bavarija. Kako su preneli nemački mediji, tragedija se dogodila kada je vozač “forda”, u kom su se nalazili poginuli Srbi, udario u znak stop, a potom se odbio i udario u automobil marke “golf”, i odbacio ga na “pežo”.

Nemački lekare se bore za život teško povređenog dečaka (14), brata nastradale Anđele, koji zasad reaguje samo na glas majke.

MILOŠ OTIŠAO U NEMAČKU DA IZNENADI ANĐELU

Kako se saznaje, Anđela je u julu po završetku srednje škole u Beogradu, otišla u Nemačku gde su već živeli njeni roditelji, kao i mlađi brat.

– Mile je rođen u Nemačkoj, ali je u jednom trenutku u mladosti došao iz Nemačke u Brzu, sve do prošle godine kada se vratio tamo. Anđelina mama je pre možda godinu dana sa sinom otišla za suprugom, a Anđela ove godine u julu. Ujak koji je takođe poginuo u nesreći je pre nekoliko meseci otišao da radi – priča izvor blizak porodici koju je zadesila velika tragedija.

U Beogradu je Anđela živela kod babe, a završila je multimedijalni smer u jednoj školi. Ovog leta otišla je kod roditelja i trebalo je da započne proceduru sređivanja papira, kao i da pronađe posao.

– Njen momak je otišao da je iznenadi, da je vidi. Međutim, poginuli su oboje. Tužno, tragično, ne znam šta bih rekla. Slomljena sam. Čula sam se sa Anđelinom mamom, ona mi je i javila da su poginuli. U šoku je – rekao je izvor blizak porodici.

On je u Nemačku otišao 31. jula da iznenadi Anđelu, jer su se prvobitno dogovorili da ode 7. avgusta. U trenuku nesreće Anđela, njen brat, otac Mile, dečko Miloš i ujak su išli u obilazak grada.

Izvor Alo
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More