Ljubica Rajković predstavlja Srbiju na izboru za “Mis sveta” FOTO

Foto: Miroslav Obradović
797

Među mnogobrojnim lepoticama, Ljubica Rajković je odabrana da predstavlja svoju zemlju na najprestižnijem svetskom izboru “Miss Earth”.

Prelepa 25-ogodišnjakinja rodom je iz Sente, a završava studije srpskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, sa prosečnom ocenom 10.

Pored zanosnog izgleda i seksepila, žiri je osvojila svojom energijom kojom zrači, vedrim duhom, predivnim osmehom, skromnošću i nonšalantnim ponašanjem.

Za sebe kaže da je iskrena, komunikativna, druželjubiva i izuzetno uporna. Zaljubljenik je u knjige, putovanja, životinje i prirodu.

Avanturističkog je duha i voli da upoznaje nova mesta i nove ljude. Modelingom je krenula da se bavi iz hobija, a na kraju je hobi prerastao u ljubav.

“Zaista ne mogu da opišem količinu sreće i uzbuđenja. Još uvek ne verujem da je moj san postao java i mogu da kažem da je osećaj neverovatan. Imam veliku odgovornost i daću sve od sebe da svoju predivnu zemlju, kojom se ponosim, predstavim svetu u najboljem svetlu”, kaže Ljubica.

Na svakom takmičenju osvojila je glavnu nagradu, krunu i lentu, i svaki put je žiri u njoj prepoznao kompletnu osobu, pa je dobijala maksimalan broj bodova.

View this post on Instagram

@bebalingerie 👙🌞🌊

A post shared by Ljubica Rajkovic (@ljubica_rajkovic) on

Danas prelepa Ljubica u svom vlasništvu poseduje titule Mis Srbije, Mis Balkana i Top model Evrope. Govori tri strana jezika, u slobodno vreme piše poeziju, a ljubav joj je glavna inspiracija u životu.

Uskoro je čeka put na Filipine, gde će biti takmičenje za “Mis sveta” i biti održano. Tamo će boraviti punih 30 dana, od 26. septembra do 26. oktobra.

View this post on Instagram

@bebalingerie @mladen_nadj @makeup_by_tanja

A post shared by Ljubica Rajkovic (@ljubica_rajkovic) on

Izbor za “Miss Earth”, u kome učestvuje 146 zemalja, prenosi američka televizija Fox, a prenos putem malih ekrana prati više od 2,5 milijarde ljudi.

Izvor Super žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More