Briljirala! Naša Užičanka Jovana (11) osvojila drugo mesto po lepoti u Šangaju! (FOTO)

Foto: PrintScreen/YouTube
292

Jovana ima 11 godina, bavi se rekreativno glumom, pleše i peva. Inače njen otac je naš poznati umetnik, muzičar Dejan Petrović

Užičanka Jovana Petrović, model Udruženja “Diva turizam”, osvojila je u Šangaju prestižno drugo mesto po lepoti i treće mesto za Supertalenat na takmičenju C/Plan Kids Supermodels kao prestavnica Srbije, piše The Serbian Times.

Gepostet von C Plan am Freitag, 26. Juli 2019

Učestvovale su devojčice iz 60 zemalja, a Jovana je u kategoriji “Pre teen” svojom lepotom, talentom i držanjem na sceni oduševila žiri i sve prisutne u sali. Jovani je vlasnik svetske licence “Supertalenta” Kristin Huang (Christine Huang) predvidela veliki uspeh u modelingu rekavši da Jovana ima poseban talenat i da gracioznošću pleni (na sceni nosila haljinu dečje dizajnerke Tanje Oreščanin).

Gepostet von C Plan am Freitag, 26. Juli 2019

Jovana ima 11 godina, bavi se rekreativno glumom, pleše i peva. Inače njen tata je naš poznati umetnik Dejan Petrović, koji je sa svojom suprugom Brankom boravio 5 dana u Šangaju bodreći svoju malenu princezu.

Gepostet von C Plan am Sonntag, 14. Juli 2019

Na istom izboru predstavnica Crne Gore Teodora Đurđić iz Kolašina je bila prva pratilja po lepoti i treća u supertalentu u kategoriji “Little Kids Supermodels”. Ponosna Teodora je svoju zemlju predstavila pesmom i narodnom nošnjom.

Deca su se u Šangaju takmičila u tri kategorije: Mini 3 do 6 godina, Little od 7 do 11 godina i Pre Teen od 11 do 17 godina.

Izvor The Serbian Times
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More