Policajci iz Srbije spasili život detetu: Nosio devojčicu u naručju na auto-putu Niš-Beograd, usledila je akcija o kojoj svi pričaju

FOTO: MUP Srbije
238

Saobraćajnoj patroli na auto-putu Niš – Beograd na poziciji između Umčara i Malog Požarevca, vozači su prijavili da su pored kolovoza uočili čoveka koji drži dete u naručju i pokušava da ga osvesti, piše Pink.

Patrola se pod rotacijom hitno uputila na lice mesta, zaustavnom trakom u kontra smeru i zatekla stranog državljanina koji u naručju drži devetogodišnju devojčicu u nesvesti. Policajci su roditelje i dete smestili u patrolno vozilo i uputili se ka Beogradu tražeći hitan dolazak najblize ekipe Hitne pomoći.

Dete je prešlo u sanitet Hitne pomoci u visini “Laste” i odveženo je na Univerzitetsku kliniku “Tiršova”. U bolnici je utvrđeno da je brzom reakcijom patrole Saobraćajne policije makedonskoj državljanki E. J. spašen život, jer je najverovatnije doživela epi napad.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More