Neverovatan podvig Srbina, biciklom došao do Kine a uskoro će i pešaka do Hilandara a sve sa jednim ciljem (FOTO)

prtscreen YT
267

Na put ka Hilandaru i to peške kreće Šiđanin Ivan Mladenović sa humanim ciljem. Svakodnevno prelaziće oko 40 kilometara, sa željom da ljude informiše o deci koja se bore protiv raka.

Foto: PrintScreen/YouTube/RTV

Tim putem pozivaće sve ljude u gradovima i područjima da mu pomognu bilo u nalaženju smeštaja, snabdevanju vodom i hranom ili samo toplom reči ohrabrenja i podrške. Slanjem SMS–a na 7175 svi zainteresovani pomažu oboleloj deci, a Ivanu daju moralnu podršku da istraje u svom poduhvatu, navodi se u prilogu RTV.

Ivan Mladenović javnosti poznat po svojim podvizima na biciklu i putovanjima na udaljene destinacije poput Rusije i Kine ovoga puta menja način avanture. On ide pešice do Svete gore i manastira Hilandar u želji da se što više ljudi informiše o problemima porodica čije se deca leče od raka i njihovim potrebama. Ivan pomaže udruženje “Uvek sa decom” informišući javnost na ovaj način o radu.

Gepostet von Ivan Mladenovic -Putovati sporo-Ziveti putujuci. am Samstag, 17. August 2019

Svako ko želi da se pridruži u podvigu našeg sagovornika iz Šida slobodno može to da učini makar i deo puta. Pod sloganom “Putovati sporo živeti poutujući” put Hilandara kreće već u subotu a potom će svakodnevno menjati gradove i mesta u kojima će motivisati ljude da pomažu deci oboleloj od raka.

Svi oni koji to žele moći će svakodnevno da prate putovanje do Hilandara na društvenoj mreži i da ukoliko to žele daju svoj doprinos u krajnem cilju slanjem sms poruke na 7175.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More