Srpski emigrant otkriva koliko košta bobičasto voće u Norveškoj: Da li je kod vas skuplje ili jeftinije? (VIDEO)

Foto/Printscreen/You Tube
284

U priči o životnim uslovima porede se brojni faktori, svakodnevni troškovi, potrošnja za egzistencijalne stvari. Kao jedna od najvažnijih stavki u takvim polemikama je cena hrane – koliko se gde troši na voće, povrće, meso i sve ostale prehrambene proizvode. Informacije iz prve ruke, sa lica mesta, od onih koji u različitim sredinama žive i svakodnevno kupuju hranu, najrelevantniji su podaci kojima verujemo.

Vasa, emigrant iz Srbije, koji živi i radi u Norveškoj, na svom Jutjub kanalu “Život u Norveškoj” jedan od videa posvetio je ovoj temi. Pratiocima je pokazao koliko košta bobičasto sezonsko voće ove godine u norveškim prodavnicama.

-Cena borovnice poreklom iz Maroka je oko sedamnaest evra po kilogramu, a borovnica koja je poreklom iz Poljske košta trinaest evra po kilogramu – obaveštava Vasa pratioce njegovog Jutjub kanala.

Prema Vasinom izveštaju sa lica mesta iz norveške prodavnice, kilogram jagoda košta pet evra, a detaljnije informacije o cenama bobičastog voća u ovoj zemlji na severu Evrope pogledajte u videu:

Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.nasiusvetu.com

Koliko koštaju proizvodi balkanskih brendova u Švedskoj? (VIDEO)

Izvor Nasiusvetu.com
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More