Oduševićete se! Saša Đorđević sa reprezentativcima napravio fenomenalno iznenađenje za Paspalja! (VIDEO)

Foto/Printscreen/You Tube
406

Dok ljubitelji košarke sa nestrpljenjem “broje sitno” u iščekivanju početka Svetskog prvenstva u Kini, Košarkaški savez Srbije je obradovao javnost premijernim prikazivanjem video-snimka koji izmamljuje osmehe.

Legendarni košarkaš Žarko Paspalj je doživeo prijatno iznenađenje, koje su mu priredili naši reprezentativci predvođeni Aleksandrom Đorđevićem. Naime, Paspalj je dva meseca sam uređivao zajedničko dvorište, preuredivši ga u teren na kojem deca iz komšiluka mogu da uživaju i igraju košarku. Prostor između zgrada na Vračaru je od neuglednog i zapuštenog, pretvorio u pravu malu sportsku oazu.

Iz Košarkaškog saveza Srbije u znak podrške ovom Paspaljevom projektu, poklonili su koš za teren, a osim toga, nakog završetka radova, rešili su i da mu prirede jedno dodatno, lepo iznenađenje.

Pogledajte u videu šta su naši reprezentativci, zajedno sa brojnim ličnostima iz javnog života, uradili. Paspalj je od iznenađenja ostao bez teksta, a verujemo da ćete i vi biti oduševljeni!

Izvor Nasiusvetu.com
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More