Vozač iz Rumunije parkirao auto u centru Vranja, a o poruci koju je zatekao bruje društvene mreže (FOTO)

Wikimedia commons
249

Fotografije koje svedoče o nesvakidašnjem gestu nadležnih iz vranjskog “Parking servisa” preplavile su društvene mreže.

Vozač iz Rumunije parkirao je automobil u centru grada, ali nije uspeo da SMS porukom plati parkiranje, pa je na parčetu papira rukom napisao da se izvinjava i da će pokušati da reši problem sa romingom. Nadležni u “Parking servisu” su odlučili da pomognu čoveku, pa su poslali poruku u njegovo ime i poželeli mu lep dan. U poruci se navodi da je karta plaćena i “puno pozdrava iz Vranja”.

Direktor “Parking servisa” Marjan Stanković kaže da su ga tog dana pozvali kontrolori i rekli da im je žao da čoveku pišu kaznu jer se nije snašao oko slanja poruke za plaćanje parkinga.

“Došao sam i u dogovoru sa kontrolorima poslao poruku sa svog telefona, a umesto kazne na retrovizoru smo mu ostavili obaveštenje da je karta plaćena i “pozdrav iz Vranja”, priča Stanković.

Posle 15 minuta pojavio se vozač iz Rumunije, koji nije mogao da sakrije oduševljenje gestom zaposlenih u “Parking servisu”. I sam je napravio nekoliko fotografija i rekao da iz Vranja odlazi sa najlepšom uspomenom.

Inače, ljudi koji nemaju kartice srpskih mobilnih operatera ne mogu da plate parkiranje SMS porukom, već moraju da kupe kartice na jednom od dva prodajna mesta. Direktor “Parking servisa” napominje da se radi na otvaranju novih prodajnih mesta, koja bi bila dostupna u svim delovima grada.

Izvor Novosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More