U Srbiji poginuo osnivač partije “Zajedno za Beč”

Foto: Prtscreen You Tube
391

SUBOTICA – U saobraćajnoj nesreći koja se u ponedeljak u ranim jutarnjim časovima dogodila na auto-putu Novi Sad – Subotica, kod mesta Žednik, kada je automobil podleteo pod kamion, poginula su tri muškarca, među kojima je i “poznati biznismen” i jedan od osnivača bečke partije “Zajedno za Beč”, prenosi Blic.

Tri osobe poginule u nesreći kod Subotice, učestvovalo i vozilo sa bečkim tablicama

 

Trojica muškaraca preminula su na licu mesta, a jedno dete je povređeno u stravičnom udesu, koji se u ponedeljak rano ujutru dogodio na auto-putu Novi Sad – Subotica, kod mesta Žednik, kada je automobil podleteo pod kamion. Prema informacijama austrijskih medija, živote su izgubili Safet A, njegov brat Sami A. i rođak Mesut K, a povrede je zadobio Safetov osmogodišnji sin, koji je prevezen u bolnicu u Subotici.

Austrijski sajt oe24 navodi da se “audi” doslovno nabio na prikolicu kamiona, verovatno, zato što je vozač iz Sivasa, u Turskoj, posle 21 sat vožnje i pet sati pre sledeće stanice u Beču zaspao za volanom.

Nije poznato da li je Safet A, prevodilac iz Bregenca, u Austriji, iz Beča trebalo da nastavi direktno za Foralberg i samo odveze brata Samija A. u Beč. Zna se samo da su dvojica braće, od kojih je stariji poznati biznismen i jedan od osnivača bečke partije “Zajedno za Beč”, poginuli u strašnoj nesreći.

Njihov šurak Mesut K, koji je sedeo pozadi, takođe je poginuo. Preživeo je samo osmogodišnji sin Safeta A. Majka dečaka Fatma A. nije bila u kolima.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More