Najveća promotivna akcija do sada! Narednih sedam dana čak 250.000 avionskih karata Er Srbije jeftinije za 35 destinacije sveta!

"Oni koji se odluče da kupe te karte moći će da ih iskoriste u periodu od 1. novembra ove godine do 31. marta sledeće,

Foto: Printscreen/Youtube
210

U narednih sedam dana putnicima Er Srbije biće ponuđeno četvrt miliona karata po mnogo povoljnijim uslovima za letove do 35 svetskih destinacija, od ukupno 49 do kojih iz Beograda leti nacionalni avioprevoznik.

 

“Oni koji se odluče da kupe te karte moći će da ih iskoriste u periodu od 1. novembra ove godine do 31. marta sledeće, a važi pravilo da ko bude najbrži ostvariće i najveći popust, a popusti su zaista značajni”, rekao je juče viši menadžer Korporativnih poslova u Er Srbiji Nikola Vukomanović.

Ova akcija, kaže Vukomanović, omogućiće svima koji žele da se uvere koliko je Srbija popularna turistička destinacija da povoljnije dođu do naše zemlje, ali takođe i našim građanima koji planiraju svoje godišnje odmore, da ih provedu u nekim od evropskih i mediteranskih gradova.

Kako bi izašla u susret individualnim željama i potrebama putnika i unapredila svoju ponudu, Er Srbija ponudiće popuste za povratne i karte u jednom pravcu, u Standard i Light tarifama, odnosno sa i bez prtljaga

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More