BIZARNO: Mladencima pukao brak posle tri sata: Zbog srpske pesme svadbeno veselje se pretvorilo u dramu!

Dve porodice, čiju decu je ljubav spojila, neočekivano su zaratile samo zbog naručene pesme "Srpkinja je mene majka rodila"

Foto:Pixabay,com
285

Ono što ljubav spoji, politika za tili čas razdvoji. Naime, jedno svadbeno veselje koje se održalo u Nikšiću se zbog jedne pesme pretvorilo u pravu dramu, a za sve je kriva nacionalna netrpeljivost koja vlada na relaciji pojedinih Crnogoraca i Srba.

Dve porodice, čiju decu je ljubav spojila, neočekivano su zaratile samo zbog naručene pesme “Srpkinja je mene majka rodila”! Svadbeneo veselje je održano u Parohijskom domu Sveti Vasilije Ostroški, gde je prema pisanju Novosti, ostala i netaknuta mladenačka torta.

Nešto kasnije, nesuđeni svekar, iščupao je muzičarima kablove iz utičnica, govoreći: “Vi ste za sve krivi!”

– Ja pevam ono što mi se naruči – odgovorila je kratko pevačica.

“Blic” je tim povodom uspeo da stupi u kontakt sa Parohijskim domom u Nikšiću, gde nam je neimenovani izvor potvrdio da je do spornog incidenta došlo, ali da zbog poštovanja prema porodicama mladenaca, ne žele da daju opširne informacije i detalje sukoba.

Kako “Novosti” prenose, nesrećna devojka je navodno pobegla do obližnje crkve Svetog Vasilija Ostroškog, gde je sela na stepenište i dugo oplakivala propali svadbevni dan kom se samo nekoliko sati pre radovala.

Nažalost, nesrećna politika pokvarila je njihovu sudbinu. Nikšićani, ipak, veruju da će ljubav nadvisiti podele i da će njih dvoje u budućnosti sreću zajedno graditi.

Jer, kako se već kaže, ipak se srcem najčistije vidi.

Izvor Novosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More