Nagrade otišle u ruke sto najvećih u Srbiji! (FOTO+VIDEO)

Foto:Youtube/Printscreen
509

U organizaciji projekta “100 najvećih u Srbiji” u Beogradu je održana svečanost na kojoj su dodeljene nagrade najboljim kompanijama po prihodu, dobiti, broju zaposlenih i izvozu.

Na svečanosti, koja je okupila predstavnike više od 220 firmi iz Srbije, državne zvaničnike, ambasadore, predstavnike domaće privrede, umetnosti, medija, dodeljena su priznanja kompanijama NIS, Elektroprivreda Srbije, DIPOS, Porshe Beograd, Gradina, DIS, MOL, IMLEK, Industrija mesa Matijević, Clover Serbia, Krupnik, GIM, Nelt, Knez Petrol, AURA, Coopservice, Gigatron, Matis, Nissan Srbija, Lovo promet, Don Don, DTD ribarstvo, Agropromet, naveli su organizatori.

Po prvi put u Srbiji, projekat Addiko 100 najvećih! Svečano predstavljanje godišnje publikacije i proglašenje 100…

Gepostet von 100 najvećih u Srbiji am Freitag, 13. September 2019

 

“Sto najvećih” ove godine pod sloganom “Množimo prilike, delimo uspehe” prvi put je realizovan u Srbiji u partnerstvu sa Addiko bankom.

Od 434.990 aktivnih kompanija, koliko ih trenutno ima u Srbiji, bilanse za 2018. godinu je predalo 108.083 kompanija i one su se našle u izboru za 100 najvećih. 1.186 jedinstvenih kompanija zadovoljilo je kriterijume za ovaj projekat, i to u 16 kategorija i 15 delatnosti.

Osim po prihodu, dobiti, broju zaposlenih i izvozu, kompanije su podeljene po veličini: velike, srednje, mikro i male.

“Zadovoljstvo nam je što smo kroz ovaj projekat uspeli da ukažemo na značaj podrške najboljima i najvećima jer su baš oni zaslužni za ritam tržišta. Oni diktiraju tempo, daju primer i vode našu privredu napred. Ovim projektom i saradnjom sa ovakvim kompanijama šaljemo poruku malim kompanijama da postanu veće, srednjim da postanu velike, a velikim da postanu stabilni lideri u regionu, pa i u svetu. Naša želja je da na tom putu budemo siguran partner na koga svi mogu da se oslone u svakom trenutku” , izjavio je Vojislav Lazarević, predsednik izvršnog odbora Addiko banke.

100 Najvećih u Srbiji – Ana Knežević

Lideri prepoznaju lidere i uče jedni od drugih kako da budu bolji. Kroz aktivne kampanje, skupove, istraživanja i diskusije Projekat 100 najvećih želi da pruži podršku vodećim privrednim subjektima u Srbiji, a ujedno je i kvalitetna platforma za njihovo umrežavanje i razmenu iskustava. Kao svojevrsni poslovni godišnjak sa ključnim podacima o preko 2000 kompanija, publikacija 100 najvećih ujedno je i relevantan izvor informacija o preduzetničkoj mapi Srbije koju svaki domaći preduzetnik treba da ima.

Gepostet von 100 najvećih u Srbiji am Donnerstag, 14. März 2019

Direktorka 100 najvećih u Srbiji Ana Knežević zahvalila je svim firmama koje su verovale u ovaj projekat, kao i Privrednoj komori Srbije na institucionalnoj podršci u realizaciji projekta.

“Nastavićemo da ističemo najbolje primere poslovanja, da osluškujemo i predviđamo potrebe tržišta kako bismo zajedno množili uspehe i delili prilike, bodreći i druge da uspešno menjaju ekonomsku klimu u Srbiji i nađu se među 100 najvećih”, izjavila je Knežević.

Izvor N1
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More