Mislio je da u Srbiji nema interneta, sad od srpskih tviteraša ne može da živi, morao je i američki ambasador da interveniše

FOTO: Pixabay
229

Američki novinar Kevin Klensi posle tvita “izliva duhovitosti” o Srbiji posle pobede nad SAD u Kini, posvetio je čitav tekst Srbima i ambasadoru SAD.

“Rat” Kevina Klensija, koji se potpisuje kao KFC, sa tviterašima iz Srbije traje danima, od pobede košarkaške reprezentacije Srbije nad SAD. U “neverici” da su Sjedinjene Američke Države poražene napisao je “Izgubili smo od Srbije u košarci. Da li oni imaju uopšte hranu u Srbiji?”

To je pokrenulo lavinu odgovora korisnika ove društvene mreže iz naše zemlje, a američki novinar je nastavio prepucavanje, sve više vređajući čitavu državu. I do danas ne prestaje. Klensija, autora Barstul sportsa to je, izgleda, pogodilo, pa je iskoristio priliku da se odbrani u dugom provokativnom tekstu koji je osvanuo na tom portalu. Na meti mu se našao i ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot koji mu je odgovorio na sporni tvit.

Američki novinar uvredljivo o Srbima posle pobede nad Drim timom, srpska dijaspora mu brzo odgovorila

Izvor b92
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More