Čola podigao Ameriku na noge: Spektakl na koncertima u Atlanti i Vašingtonu (VIDEO)

Youtube printscreen
395

Klub “Blis” u Atlanti bio je rasprodat nedelju dana pre zakazanog koncerta, dok su naši sunarodnici u Vašingtonu, gde je Zdravko prvi put nastupao u nedelju, razgrabili sve ulaznice za “Paladijum, pišu Novosti.

Najbolji i najpopularniji pop pevač na Balkanu, Zdravko Čolić, uspešno je počeo turneju po Americi, rasprodatim koncertima u Atlanti i Vašingtonu za vikend. Klub “Blis” u Atlanti bio je rasprodat nedelju dana pre zakazanog koncerta, dok su naši sunarodnici u Vašingtonu, gde je Zdravko prvi put nastupao u nedelju, razgrabili sve ulaznice za “Paladijum”.

Čola je u Americi sa sedmočlanim bendom i pratećom pevačicom, na turneji na kojoj predstavlja 15. studijski album “Ono malo sreće”, a vreme između koncerata krate obilazeći Njujork (gde im je baza), ali i džez klubove, pa su tako u legendarnom “Blu not” slušali Kristijana Mekbrajda.

Sledeće stanice na turneji su Sent Luis (27. septembar) i Njujork (28. septembar), Detroit (4. oktobar) i Čikago, koji važi za “srpski grad”, gde završavaju turneju 5. oktobra.

Zdravko Čolić kreće na američku turneju: Prva stanica već 21. septembra, evo u kojim gradovima sprema spektakl

Izvor Novosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More