Prvo Ivanka Tramp, pa Amal Kluni, Dačić ponovo i “uvek u lepom društvu” FOTO

Foto: Tanjug/Zoran Stanić
181

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić objavio je danas na Tviteru dve fotografije iz Njujorka.

Marija Zaharova, portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije je opet izmamila šefu srpske diplomatije, Ivici Dačiću osmeh na lice.

Srpski ministar se fotografisao sa portparlom Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marijom Zaharovom, uz komentar: “Uvek je lepo u lepom društvu”.

Nakon što joj je Dačić nedavno pokazao kako Srbi slave u Guči, sada su opet imali priliku da se sastanu kako bi unapredili dobre odnose između Srbije i Rusije.

Dačić je u delegaciji Srbije na zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić.

Ovako je izgledao susret Dačića i Trampove ćerke Ivanke (FOTO)

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, na marginama 74. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, učestvovao je danas u Njujorku na neformalnom radnom ručku ministara inostranih poslova članica i posmatrača Američko-jadranske povelje.

Na sastanku su učestvovali i pomoćnik državnog sekretara Sjedinjenih Američkih Država za Evropu i Evroaziju Filip Riker i zamenik pomoćnika i specijalni izaslanik za Zapadni Balkan Metju Palmer, sa kojima je šef srpske diplomatije pre sastanka razgovarao.

Posle Ivanke Tramp, Dačić razgovarao i sa ovom damom, suprugom holivudskog glumca (FOTO)

Na današnjem sastanku članice A5 i posmatrači, među kojima je i Srbija, razgovarali su o situaciji u regionu i aktuelnim dešavanjima u Severno-atlantskom savezu.

Sastanak Američko-jadranske povelje organizovala je aktuelna predsedavajuća Albanija.

Dačić pojasnio šta je značilo “od njega ne očekujem ništa, ali od njegove supruge mnogo”

Sastanku su prisustvovali i ministar spoljnih poslova Crne Gore Srđan Darmanović, ministar spoljnih poslova Severne Makedonije Nikola Dimitrov, ministar spolhnih poslova Hrvatske Gordan Grlić-Radman i predstavnici drugih delegacija clanica A5.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More