Tramp besan kao ris nakon sastanka iza zatvorenih vrata: Mi smo u ratu, zna se kako se sa takvima postupa! (VIDEO)

Sastanak sa američkim diplomatama održan je u hotelu "Intercontinental" u Njujorku u četvrtak

Foto:Youtube/Printscreen
156

Donald Tramp snimljen je kako besni zbog žalbe uzbunjivača na sastanku iza zatvorenih vrata. On je uporedio agenta CIA, koji je podneo žalbu, i njegove izvore sa špijunima i čak sugerisao da njihovi postupci predstavljaju izdaju.

Besni Tramp je uzbunjivača nazvao “bolesnim” i partijski nastrojenim, pre nego što je zahtevao da sazna kako je on dobio informacije za žalbu.

 

– Želim da znam ko je ta osoba, ko je osoba koja je uzbunjivaču dala informacije? Zato što je to blizu špijunaže. U osnovi, ta osoba nikad nije videla izveštaj, nikada nije čula razgovor, ta osoba je gotovo špijun – rekao je on i doveo u pitanje verodostojnost uzbunjivača.

Zatim je Tramp nagovestio šta misli da bi trebalo da bude kazna za uzbunjivača i njegove izvore.

– Znate šta smo nekada radili u vreme kad smo bili pametni? Jel tako? Špijuni i izdaja, mi smo to rešavali malo drugačije nego sada – rekao je, aludirajući na korišćenje najstrože kazne – smrtne kazne.

Tramp se takođe našalio da će ostati na vlasti i nakon 2024. godine, uprkos ustavnom ograničenju od dva predsednička mandata koliko može da vrši jedan američki državnik.

– Kažem da su nam dobre šanse da budemo na čelu još četiri godine, a onda, ako želimo, još četiri, a možda i posle toga – rekao je.

Podsetivši na tvit koji je objavio na istu temu u junu, rekao je: “Mi to radimo da bismo ih [njegove protivnike] iznervirali.”

Snimci sastanka procurili su usled tvrdnji da je Bela kuća već nedeljama znala za žalbu službenika CIA i da je pokušala da sakrije detalje kontroverznog razgovora Trampa i Zelenskog.

Izvor Bliconline
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More