Stigli naši zlatni! Slavlje počelo uz tradicionalni doček odbojkaša na “balkonu”! (FOTO, VIDEO)

FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ bk
309

Srbija je u polufinalnom susretu bila bolja od domaćina, Francuske, da bi u finalu sa 3:1 savladala selekciju Slovenije i popela se na “krov Evrope”.

Reprezentacija je doputovala u Beograd, bila na dočeku kod predsednika Aleksandra Vučića i sledi već tradicionalni doček na “balkonu”.

Foto: PrintScreen/YouTUbe

Trenutno ide predstavljanje odbojkaša Srbije koji su napravili podvig u pariskoj dvorani “Bersi”.

Okolić, Kovačević , Petrić , Krsmanović, Ivović, Jovović , Atanasijević , Luburić, Majstorović, Podraščanin, Lisinac, Ćirović, Peković, Todorović; Selektor: Slobodan Kovač.

20.32 – Za sam kraj publika je još jednom ovacijama pozdravila sve naše odbojkaše na čelu sa selektorom Slobodanom Kovačem.

20.29 – Naši odbojkaši su otpevali i pesmu “Pukni zoro”.

20.26 – Zatim su naši odbojkaši i Nikola Rokvić su otpevali pesmu “Tamo daleko”.

Foto: PrintScreen/RTS

20.23 – Potom su naši odbojkaši zajedno sa Nikolom Rokvićem otpevali “njihovu pesmu “Samo ovu noć”

20.18 – Građanima se prvi obratio Aleksandar Antanasijević, koji se zahvalio saigračima na svemu što su izdržali tokom priprema i takmičenja. Takođe, zahvalio se stručnom štabu i građanima. Potom se Uroš Kovačević kratko zahvalio svima. Za njim okupljenim građanim ase obratio selektor Slobodan Kovač, koji je rekao da će se truditi da budu još bolji. Na kraju kapiten Nemanja Petrić je ponovio da su ovde zahvaljujući podršči i rekao da je ovo njihov poklon za tu podršku i n akraju rekao da ih očekujemo ponovo na balkonu.

20.14 – Nakon predstavljanja stručnog štaba na balkon su redom izlašli: Vuk Todorović, Lazar Ćirović, Aleksandar Okolić, Dražen Luburić, Petar Krsmanović, Marko Ivović, Nikola Peković, Neven Majstorović, Marko Podraščanin, Nikola Jovović, Srećko Lisinac, Aleksandar Atanasijević, Uroš Kovačević, selektor Slobodan Kovač, i na kraju sa peharom je izašao kapiten Nemanja Petrić. Potom je dečiji hor otpevao himnu Srbije.

Himna za prvake Evrope

Himna za prvake Evrope #volleyball #rtsvestihttp://www.rts.rs/page/sport/ci/story/34/odbojka/3679412/novo-zlato-novi-docek-odbojkasi-srbije-na-balkonu-skupstine-grada.html

Gepostet von Internet portal RTS-a am Montag, 30. September 2019

20.03 – Očekujemo da se odbojkaši uskoro pojave pred okupljenim građanima, koji je prema proceni našeg reportera oko sedam hiljada.

20.00 – U toku je svečani doček zlatnih odbojkaša Srbije ispred Skupštine grada. Odbojkaše je u skupštini grada dočekao gradonačelnik Zoran Radojičić i predsednik skupštine grada Nikola Nikodijević.

19.31 – Sve je spremno za doček odbojkaša, navijači se polako okupljaju ispred Skupštine grada Beograda

Tijana Jeftić sa balkona Skupštine grada Beograda

 

Odbojkaši Srbije ponovo su nas obradovali i kući se vratili sa zlatnom medaljom sa Evropskog prvenstva. Ovo im je treća titula kontinentalnog šampiona izvojevana kada je malo ko verovao u njih. Međutim, oni su verovali u sebe i predvođeni maestrom Slobodanom Kovačem stigli do krova Evrope.

FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ bk
Novo zlato, novi doček, odbojkaši Srbije na balkonu Skupštine grada

Srbija sada ima „duplu krunu” odbojke, ženska i muška selekcija popele su se na najviši stepenik postolja. Za dame je himna intonirana u Turskoj, a za muškarce u Francuskoj.

FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ bk

Odbojkaši su nakon sletanja na aerodrom Nikola Tesla prošli kroz vodeni luk.Nakon dočeka na aerodromu, četu Slobodana Kovača primio je Predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Sledi ono zbog čega su se borili, izlazak pred navijače na balkon Skupštine grada Beograda.

Izvor B92 RTS Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More