Koje su vaše omiljene srpske kafanske pesme? Španska jutjuberka peva svoje favorite (VIDEO)

Foto: PrintScreen/YouTube
681

Kada bi vas pitali koje su vaše omiljene pesme za izlazak u kafanu šta biste odgovorili? Poznata jutjuberka Dženi Martin ima svojih 10 favorita.

Među poznatim srpskim pesmama Dženi je izabrala ove pesme tvrdeći da sve voli podjednako. “Pukni Zoro” Magnifico, zatim “Rano je za tugu” od Harisa Džinovića, Džej sa pesmom “Nedelja” , “Kafana je moja sudbina” od Tome Zdravkovića, “Rađaj sinove” od Džeja.

Na njenoj listi još su našle poznate srpske pesme popularnih izvođača kao što su “Sve ljubavi moje” od Bobana Zdravkovića, “Polomiću čaše od kristala” Miroslava Ilića, “Srce je moje violina” od Lepe Lukić, Halid Bešlić “Miljacka” i Marinko Rokvić “Skitnica”.

“Kafana je tipičan srpski restoran u kome možete igrati i veseliti se uz muziku, jesti srpsku hranu i piti. Postoje sve vrsta pića ali opšte je poznata stvar da je ovde najbolja rakija, rakija i samo rakija”, tvrdi Dženi.

Takođe kaže ona, u srpskim kafanama vi možete pevati i igrati ili sa srpskim trubačima ili tamburašima.

“Oni će doći do vašeg stola, vi njima date novac i oni će svirati sve pesme koje naručite”, kaže ona.

Dženi je svaku pesmu otpevala i veselila se u “kafani” kao svaka prava Srpkinja. Kako sve to izgleda možete pogledati u videu ispod:

 

Izvor Naši u svetu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More