Posle pesme “Zvončići“ na šest jezika bivše SFRJ, stigao novi hit o tome kako Balkanci uspavljuju decu, ali ima jedan dodatak (VIDEO)

Harmonikaš Samir Nurkić nastavlja da oduševljava publiku širom regiona. Na svakom nastupu ovaj muzičar koji je rođen u Zagrebu, a čiji su roditelji poreklom iz BiH, dobija gromke aplauze

YouTube/Printscreen/Dark Lord Sauron
869

Harmonika je jedan od onih instrumenata koji su bili i ostali omiljeni podjednako u svakoj od bivših zemalja SFR Jugoslavije. Bez nje nema veridba, venčanja, krštenja, ukratko, nema veselja.

Harmonikaš Samir Nurkić nastavlja da oduševljava publiku širom regiona. Na svakom nastupu ovaj muzičar koji je rođen u Zagrebu, a čiji su roditelji poreklom iz BiH, dobija gromke aplauze.

Čitava priča oko numera na harmonici i Samirovog izvođenja počela je u februaru ove godine izlaskom viralnog videa na kojem je Nurkić pokazao kako se na Balkanu svira dečija pesmica “Zvončići”.

Mladić koji je oduševio region: Pesmu „Zvončići“ svira na srpskom, hrvatskom, bosanskom…(VIDEO)

Sada je za svoju publiku pripremio nešto novo i ovaj put na harmonici je demonstrirao kako se uspavljuju deca na Balkanu. On je dočarao kako roditelji u BiH, Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Sloveniji i Makedoniji uspavljuju svoju decu, ali i kako to čine Romi.

Evo rajo, i novih 6 verzija plus jedna extra 🎶🎹🎵🎧📽️ Uživajte 😎😎😎❤️

Gepostet von Samir Nurkić am Dienstag, 1. Oktober 2019

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More