Kevin Spejsi otputovao za London, a ono što je rekao o Srbiji i Srbima će vas oduševiti! (FOTO)

Youtube printscreen Kenneth Greaves
305

Kevin Spejsi koji je pre nekoliko dana stigao u Beograd otputovao je danas u London, a na aerodromu “Nikola Tesla” sreo ga je Stefan Urošević koji za “Ženu” priča kako je izgledao susret sa holivudskim glumcem.

Kevin Spejsi je bio veoma prijatan. Upoznali smo se, popričali malo i fotogafisali”, kaže Stefan koji je na Instagramu objavio selfi sa glumcem i dodaje:

Za jednu takvu veličinu i glumca on je izuzetno prizeman čovek”.

Zanimalo nas je o čemu je to pričao sa Spejsijem i da li mu je pri odlasku nešto rekao o Srbiji, Beogradu, nama…

Kakve će utiske odneti u London pa u Holivud?

“Pohvalio je grad, a posebno gostoprimstvo naših ljudi. Takođe, istakao je i lepotu nas kao naroda!”, odgovara nam Stefan čija je slika sa Spejsijem oduševila veliki broj njegovih pratilaca na Instagramu.

Kevin Spejsi je prvo “primećen” u jednoj beogradskoj cvećari, zatim na probi predstave “San letnje noći” u Narodnom pozorištu u Beogradu gde je iznenadio kolege iz Srbije (na slici ga vidite sa glumicama Vanjom Miličić i Marijom Vicković) , posetio je kasnije i restoran Novaka Đokovića u Beogradu, a za vreme boravka u našoj prestonici, odseo je u prestižnom hotelu.

Dolazak glumca u Srbiju bila je “velika” vest, a fanovi su ga “jurili” po gradu. Neki su uspeli da dobiju sliku sa njim.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More