Srbija je dobila novu misicu: Andrijana je izabrana za najlepšu Srpkinju (FOTO)

Pixabay
256

Najlepša Srpkinja za ovu godinu Andrijana Savić (19) je iz Gornjeg Milanovca. Završila je srednju medicinsku školu u Zemunu, a sinoć je pobedila 20 devojaka u trci za prestižnu lentu, piše Zena.blic.rs.

“Velika je čast nositi titulu najlepše. Hvala svima na prelepim rečima i čestitkama, kao i mojoj kompaniji @miss_serbia_official što mi je ovo omogućila, pre svega @vesnadevinca . Trudiću se da opravdam poverenje koje mi je donelo zvanje Miss Srbije”, napisala je na Instagram profilu Andrijana.

 

View this post on Instagram

 

Nova Miss Srbije👑

A post shared by MissYu Company (@miss_serbia_official) on

Nakon što su joj stavljene kruna i lenta, zaplakala je.

Nekoliko minuta nakon pobede Adrijana je za Ženu.rs podelila utiske.

“Mnogo sam uzbuđena i nisam svesna pobede. Devojke su prelepe i nisam očekivala ovako veliki uspeh, ali sam se iskreno nadala i verujem da uz veliku nadu ovako nešto i može da se postigne”.

Mis Srbije je istakla da nije bilo konkurencije među devojkama, podržavale su se, “bile drugarice, a nikako nego rivalke”.

“Gledala sam kao mala izbore za mis, a onda sam prestala. Međutim, kako je raslo interesovanje za modom stilom, počela sam više da pratim takva takmičenja i da se spremam za njih. Naravno, to nije bilo dovoljno, već sam uz Vesnu da Vinču i pripreme u Grčkoj, uspela”, otkrila je najlepša Srpkinja kada je postala zainteresovana za izbore lepote i dodala:

 

View this post on Instagram

 

🌊

A post shared by MISS SRBIJE 2019 👑 (@andrijana___savic) on

Radovala se sinoć i Katarina Mićić koja je proglašena drugom pratiljom, dok je lentu prve pratilje ponela Ivana Bogdanovski piše Zena.blic.rs.

 

View this post on Instagram

 

@sabicmarija

A post shared by MISS SRBIJE 2019 👑 (@andrijana___savic) on

Titulu Mis Beograda ponela devojka rođena u Holandiji (FOTO)

Izvor zena.blic.rs, nasiusvetu.com
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More