Premijera filma “Vojna akademija 5” u Austriji i Nemačkoj, evo u kojim gradovima i kada

Youtube printscreene Art vista
774

Svečana premijera filma “Vojna Akademija 5” biće održana u Beču, u petak, 18. oktobra, u bioskopu Cineplexx Donau Zentrum, sa početkom u 20 časova. Austrijsku premijeru će svojim prisustvom uveličati članovi autorske i glumačke ekipe filma, piše rts.rs.

Naši omiljeni junaci ovoga puta prolaze kroz razne izazove, od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića koji pokušava da se vrati letenju, mladih potporučnika koji se spremaju za specijalnu brigadu i trude se da prežive u najvećoj divljini, do divnih ljubavnih priča, borbe za ljubav Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Šaše i Klisure.

Youtube printscreene Art vista

U filmu uloge tumače Bojan Perić, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin Teodosić, Miloš Timotijević, Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin, Vaja Dujović, Anđela Jovanović, Vučić Perović, Viktor Savić i mnogi drugi.

Od distributera, Adria filma, saznajemo da će nakon svečane premijere u Beču, austrijska publika imati priliku da pogleda film “Vojnu Akademiju 5” u Gracu, Lincu, Insbruku, Salcburgu, Lauterahu i Vilahu. Projekcije u ovim gradovima se održavaju u nedelju, 20. oktobra 2019, u bioskopima lanca Cineplexx.

Nemačka publika imaće priliku premijerno da pogleda film takođe u nedelju, 20. oktobra 2019, u sledećim gradovima: Augsburg, Berlin, Bon, Bremen, Dortmund, Drezden, Dizeldorf, Esen, Frankfurt, Hamburg, Hanover, Kasel, Keln, Lajpcig, Manhajm, Memingen, Milhajm, Minhen, Nirnberg, Oberhausen, Ofenbah, Sindelfingen, Štutgart i Vilingen-Šveningen.

Izvor RTS.RS
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More