Ambasada Amerike raspisala prijem aplikacija za lutrijske iseljeničke vize (FOTO)

Foto: Ilustracija
236

Ukoliko ste oduvek imali želju da “zapalite” preko i odete baš u Ameriku pruža vam se jedinstvena prilika da baš vi dobijete iseljeničku vizu. Da zakoračite u novo i nepoznato iskustvo “preko bare” nikad nije bilo jednostavnije i sve što vam je potrebno jeste malo sreće i da naravno popunite zahtev.

Naime, Ambasada Ujedinjenih država Amerike je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici raspisala prijem aplikacija za učešće u DV-2021 lutrijskom programu dodele iseljeničkih viza. Sve što je potrebno da uradite jeste da posetite sajt  www.dvlottery.state.gov i aplicirate najkasnije do 5. novembra.

Broj koji vam je dodeljen tom prilikom obavezno sačuvajte. Iz Ambasade US posebno su skrenuli pažnju na promene prilikom popunjavanja zahteva a koje su jasno naznačene u instrukcijama koje možete preuzeti sa ovog sajta.

Ambasada je posebno pripremila i poster koji na jednostavan način objašnjava celu proceduru. Svima koji apliciraju poželili su mnogo sreće.

 

U toku je prijem aplikacija za učešće u DV-2021 lutrijskom programu dodele iseljeničkih viza! Ako ste zainteresovani i…

Gepostet von U.S. Embassy Belgrade am Donnerstag, 10. Oktober 2019

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More