“Naša kuća je uvek puna, a moj muž kaže da kako je oženio jednu Srpkinju, dobio je tri Srbina za džabe!”

Foto: Wikipedia
479

Glumica Branka Katić udala se 2000. godine za engleskog producenta i reditelja Džulijana Farina i napustila Srbiju. Ona od tada živi u Engleskoj, a u Srbiju dolazi retko, i to samo prilikom poslovnih angažmana ili velikih događaja, iako je sama mnogo puta rekla da obožava svoju rodnu zemlju.

Sa Džulijanom je dobila dvojicu sinova, Luia i Džoa, a u retkom intervjuu koji je dala za emisiju “Među nama” na televiziji “Nova S” , Branka je napravila osvrt na svoje velike uloge iz prošlosti, pomenula jednu od najvažnijih stvari na setu i ispričala kako se njen suprug često šali sa njom.

“Ne živim ovde već 20 godina, ne gledam reprize stalno, ali sam imala osećaj da filmski svet misli da sam to ja, a imala sam mnogo uloga i kao glumica sam mnogo naučila. Tek pre tri godine su krenule da mi stižu uloge koje su ponovo fenomenalne i dovoljno zahtevne da se pokaže” , izjavila je ona za pomenutu emisiju.

“U engleskoj su svi fini, niko nije baksuz, ali umeju da budu pasivno agresivni. Jako je bitno da na snimanju niko nije baksuz” , dodala je ona.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More