Nezaboravan dan: Srpska škola “Nikola Tesla” organizovala izlet u manastir Svetog Preobraženja Gospodnjeg u Miltonu (FOTO)

Facebook Srpska škola
246

Svoju novu školsku godinu Srpska škola “Nikola Tesla” počela je jednodnevnim izletom u jedini srpski pravoslavni manastir u Kanadi, manastir Svetog Preobraženja Gospodnjeg u Miltonu.

U saradnji sa sveštenikom Miloradom Delićem koji je u manastiru očitao i molitvu za početak nove školske godine deca, nastavnici, roditelji i ostali gosti proveli su nezaboravan dan na imanju našeg manastira. Uz predivno vreme deca su uživala u raznim aktivnostima.

Pored posete manastirskoj biblioteci za sve prisutne priređen je i ručak u manastirskom restoranu.

“Ovom prilikom želimo još jednom da se posebno zahvalimo svešteniku Miloradu i monasima u našem manastiru koji su nas srdačno dočekali i počastili jelom i pićem. Naravno hvala i deci, nastavnicima i roditeljima koji su se odazvali u velikom broju. Iskreno se nadamo da će ovakvih druženja biti još više”, objavio je Školski odbor na svojoj Fejsbuk stranici.

Srpska škola “Nikola Tesla” u Nijagara Fals slavi jubilej i poziva nove đake

Izvor Nasiusvetu.com
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More