Oženio se Rafael Nadal! Na ovo venčanje se čekalo deset godina! (FOTO+VIDEO)

Svadba slavnog tenisera i njegove dugogodišnje devojke trenutno je tema broj 1 u svetu!

Foto: Youtube Printscreen
261

Venčanje tenisera Rafaela Nadala i njegove dugogodišnje ljubavi Marije Fransiske Pereljo, koja ne voli da se eksponira u javnosti, trenutno tema broj jedan u svetu.

Venčanje koje je počelo danas oko 11 časova i intrigira svetske medije jer svi čekaju ko će se pojaviti, ko neće doći na venčanje i da li će ispoštovati pravila koje ovaj događaj nameće.

Venčanje koje se procenjuje na 40.000 evra, jer lokacija koju su mladenci izabrali “La Fortaleza” iziskuje da izdvoje veliki novac za jedan dan, okupiće veliki broj poznatih ličnosti.

Među zvanicama koje su potvrdile svoj dolazak je Enrige Iglesijas, prenosi špansko izdanje magazina “Hello”. Nagađa se da Pike i Šakira neće doći zbog obaveza i prisustvo još nekoliko poznatih gostiju je pod velom tajne.

Marija i Rafaelsudbonosno “da” su, prema pisanjima stranih medija, izgovorili nešto pre 14 časova.

Kako prenose strani mediji, gosti na venčanju Nadala i Marije, koje se održava na Majorci u gradu Polensa, nisu smeli da nose svoje mobilne telefone, a oni koji jesu – morali su da ih ostave ispred ulaza u specijalnim ormarićima.

Svi zaposleni koji će danas raditi na venčanju morali su, kako se navodi, da potpišu ugovore o poverljivosti, jer su teniseru i Ćiski, kako gospođu Nadal oslovljavaju Španci, najvažniji privatnost i sigurnost.

Kako dalje pišu strani mediji, očekuje se da će većina gostiju doći autobusom, a mnogi od njih će tokom vikenda zbog svadbe odsesti u lokalnim hotelima.

Prema želji mladenaca, na svadbi neće prisustvovati niko iz sveta politike.

Zanimljiva je činjenica da na svadbu nije pozvan Novak Đoković, a da se na istoj neće pojaviti Rodžer Federer ,koji, kako sam kaže, ima druge obaveze.

Slavni teniser Rafael Nadal i njegova ljubav iz detinjstva, sa kojom se zabavlja već 14 godina, na raskošnoj svadbi okupiće više od 500 zvanica, prenose španski mediji. Za meni će, kako tvrde izvori, biti zadužen čuveni španski kuvar Kiki Dakosta, a kako se navodi Rafa će na svojoj svadbi uživati u posebnom odbroku, baziranom na povrću, za razliku od ostalih gostiju za koje je planiran tradicionalni španski jelovnik na bazi mesa i ribe.

Izvor Glossy/Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More