Reprezentativki Srbije u karateu nedostaje još 1.735 evra za odlazak na Svetsko prvenstvo u Čile! (FOTO+VIDEO)

POMOZITE!

Foto: Youtube Printscreen
273

Takmičenje se održava od 23. do 27. oktobra u Santjagu, a nagrađivanoj članici kluba “Šampioni” iz Banje Koviljače potrebno je još 1.735 evra da bi otišla na Svetsko prvenstvo, planetarno važan događaj za sve karatiste sveta koje se održava u Čileu.

Brankica Negovanović, reprezentativka Srbije u karateu iz Banje Koviljače, obratila se javnosti za hitnu pomoć sa samo jednim ciljem – da uspe da sakupi dovoljno novca kako bi mogla da otputuje, piše portal Serbian Times

Čačak vs Rijeka 🤔

Gepostet von Brankica Negovanovic am Samstag, 12. Oktober 2019

 

Takmičenje se održava od 23. do 27. oktobra u Santjagu, a nagrađivanoj članici kluba “Šampioni” iz Banje Koviljače potrebno je još 1.735 evra da bi otišla na ovaj planetarno važan događaj za sve karatiste sveta.

Ako ovaj novac ne sakupim do polaska 20. oktobra, moje mesto će zauzeti neka druga sportistkinja koja nema dobre rezultate, ali ima novca – rekla je prelepa kadetkinja koja godinama nastupa pod srpskom trobojkom.

Prvak Uže Srbije🥇 juniorke -53kg💪🏼#next🇨🇱

Gepostet von Brankica Negovanovic am Samstag, 28. September 2019

 

Brankica objašnjava da je veliku podršku dobila od Karate federacije Srbije, koja je donirala jedan deo sredstava – 1.265 evra, ali naglašava da to nije dovoljno i da je neophodno sakupiti još 1.735 evra.

–Moji roditelji i klub nisu u mogućnosti da sami isfinansiraju moj odlazak, jer su već dosta novca uložili u moje pripreme i kontrolne mečeve. Zbog toga je moj odlazak doveden u pitanje – poručila je karatistkinja.

Ona je zamolila da svi koji mogu da pomognu, novačna sredstva uplate na račun Karate kluba “Šampioni” Banja Koviljača.

Br. računa: 205-177745-62

Izvor Serbian Times
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More