Da li je student iz Beograda naslednik Nikole Tesle? Mladi naučnik dobitnik 107 nagrada i priznanja, a među njima i zlatna medalja na Olimpijadi (VIDEO)

Đorđe Ogrizović studira na Tehnološko-metalurškog fakultetu Univerziteta u Beogradu i navikao je na brojna odlikovanja i nagrade

Foto:Youtube Printscreen
3,383

Đorđe Ogrizović studira na Tehnološko-metalurškog fakultetu Univerziteta u Beogradu i navikao je na brojna odlikovanja i nagrade, a poslednja kojom može da se pohvali je zlatna medalja na Olimpijadi mladih naučnika iz oblasti zaštite životne sredine.

Ovaj vrsni student je nagrađivani autor 11 istraživačkih radova, nadaren umetnik čija su dela višestruko odlikovana na prestižnim likovnim konkursima.

 

Takođe je i nosilac nagrade Srpske akademije nauka i umetnosti za izvanredan uspeh na međunarodnim takmičenjima.

Njegov završni rad objavljen je u Zborniku najboljih maturskih radova Srbije.

Đorđe se ne libi da nesebično podeli svoje znanje sa vršnjacima.

Mentor je naučnim timovima, koordinator nacionalnih projekata, član organizacionog komiteta na Internacionalnoj konferenciji mladih naučnika.

Vredan student radi i kao asistent na programu geonauka u Istraživačkoj stanici Petnica, a proglašen je i za najboljeg mladog naučnika u svetu od strane Svetske organizacije za zaštitu intelektualne svojine.

O kakvom kalibru je reč, najbolje govori podatak da je Ogrizović nosilac 107 republičkih, međunarodnih i svetskih nagrada i priznanja, javlja : Brainz TV, a prenosi Serbian Times

Izvor  Brainz TV
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More