TV pozdrav iz Beograda – izdvajamo i preporučujemo

Foto/Unsplash/Constellate
473

Ušli smo u decembar, a na medijskom nebu praznično raspoloženje ni na vidiku. Politika je i dalje u prvom planu: odnosi Beograda i Prištine, Skupština Crne Gore poništila odluku iz 1918. godine o prisajedinjenju Srbiji… Iz zapećka za Vas smo izvukli izuzetno važne teme – kako se boriti protiv negativnog prirodnog priraštaja, zašto je važno testirati se na HIV i naravno, nikada nemojte propustiti da slušate Gorana Bregovića.

Radio-televizija Srbije – OKO MAGAZIN

Problem nataliteta u Srbiji nije rešen. U nameri da to učini, država je budžetom za narednu godinu planirala veća sredstva za mere populacione politike. Može li se ovaj kompleksan problem rešiti novim zakonom o planiranju porodice, pogledajte u emisiji RTS-a.

TV N1 – NOVI DAN

Povodom 1. decembra, Svetskog dana borbe protiv side u “Novom danu“ TV N1 govorile su doktorke Danijela Simić i Biljana Begović. Naglašavajući važnost testiranja, one su ukazale i na savremene medicinske načine tretiranja zaraženih i obolelih, podvlačeći da je tarapija danas daleko efikasnija nego što je bila pre 20 – 30 godina.

TV HEPI – ĆIRILICA

Legenda balkanska muzičke scene Goran Bregović osvrnuo se na celokupnu karijeru, od početaka s grupom „Bijelo dugme“ do današnjih dana nastupa širom sveta sa „Orkestrom za svadbe i sahrane“. Ovo gostovanje je i najava za veliki koncert koji će biti održan 15. decembra u beogradskoj „Štark“ areni.

Dozvoljeno je preuzimanje teksta ili delova teksta, ali uz obavezno navođenje izvora i obavezno postavljanje linka ka portalu www.nasiusvetu.com

Izvor Nasiusvetu.com
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More