Čikago: Mladić iz Nove Pazove teško povređen u nesreći u kojoj je poginuo njegov drug iz Obrenovca

Pixabay
265

Dvadesetsedmogodišnji mladić iz Obrenovca poginuo je u Čikagu, dok je njegov vršnjak iz Nove Pazove teško povređen kada je u kola u kojima su se nalazili udario pijani vozač.

Nesreća se dogodila u nedelju ujutru, a pored stradalog Marka Boškovića i povređenog Momčila Grujića, u kolima su bile još dve osobe, od kojih je devojka takođe poginula, a četvrta osoba zadobila lakše povrede, piše list Blic.

Kako se navodi, Grujiću je stanje teško, ali stabilno i on se nalazi u indukovanoj komi, dok je njegova devojka, Kolumbijka Laura Uribe poginula.

Osumnjičeni bi trebalo da se u novembru pojavi pred sudijom i određena mu je kaucija od 750.000 dolara, dok je predviđena zatvorska kazna za ovo delo 28 godina zatvora.

Prijatelji mladića iz Srbije koji je poginuo u Čikagu, na ovaj način prikupljaju novac da se telo dopremi u Srbiju

U međuvremenu, prijatelji Boškovića pokrenuli su akciju sakupljanja novca da se njegovo telo prebaci u Srbiju radi sahrane, a pokrenuta je i peticija prikupljanja pomoći povređenom Grujiću.

Mladić iz Srbije poginuo u Čikagu, na njega naleteo pljačkaš banke! Srbija skuplja novac da dopremi njegovo telo u otadžbinu (FOTO)

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More