Srpski zet i bivši premijer Kanade: Bio bih srećan da srpski studenti apliciraju za stipendije na Institutu ”Brajan Malruni”

Brajan Malruni i Ivica Dačić - Foto: mfa.gov.rs
279

Bivši kanadski premijer Brajan Malruni izjavio je da se Srbija razvija u snažnog lidera u regionu i da će to obezbedit korisne efekte za Srbiju i njene prijatelje i saveznike u godinama koje dolaze.

Malruni, koji je boravio u Beograd, za Politiku je rekao da on i njegova supruga Mila, koja je srpskog porekla, poznaju Donalda Trampa oko 25 godina i da se i dalje viđaju sa njim i Melanijom.

Bivši kanadski premijer Brajan Malruni sa ženom u tazbini

“Moj savet Beogradu: treba upamtiti da je gospodin Tramp vrlo direktan čovek koji ceni neposredne razgovore i neuvijena mišljenja. Vaš predsednik Vučić je veoma sposoban da se nosi s njim na isti direktan i otvoren način”, rekao je Malruni.

Dačić uručio orden Mili Pivnički Malruni: Najvažnije je bez obzira u kojoj oluji se nađemo, da ne puštamo ruke jedni drugima (FOTO)

On kaže da kao biznismen vidi prostora za ulaganje u Srbiji na svim poljima.

“Od Beograda na vodi do iskopavanja bakra i zlata i akademske saradnje. Bio bih srećan da srpski studenti apliciraju za stipendije za mlade lidere na novoosnovanom Institutu za upravljanje ”Brajan Malruni” u Kanadi, što bi obema stranama donelo ogromnu korist”, rekao je bivši kanadski premijer.

Bivši premijer Kanade i srpski zet pred srpskim poslanicima: Srbi su važan deo kanadskog društva

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More