Sajam u Beču: Bogata ponuda Turističke organizacije Veliko Gradište

Vikipedija
177

Na sajmu za seniore u Beču, Turistička organizacija opštine Veliko Gradište predstavila je svoju bogatu ponudu, u saradnji sa turističkom agencijom Pinkum.

Na štandu je prezentovan katalog agencije sa turističkom rutom Istočne Srbije koja traje nedelju dana, i koja se već godinu dana realizuje kroz dolazak austrijskih državljana u stalnim turama od maja do oktobra.

Početna tačka svih obilazaka je Srebrno jezero, gde su turisti smešteni u luksuznom apartmanskom smeštaju. Obilasci uključuju Ramsku i Golubačku tvrđavu, manastire Nimnik i Tumane, arheološka nalazišta Viminacijum i Lepenski Vir, kao i gradove Beograd, Vršac, Požarevac i Veliko Gradište.

Turistička organizacija, kroz katalog i film, prezentovala je posetiocima bogatu turističku ponudu koja uključuje dobru infrastrukturnu opremljenost, smeštajne kapacitete, sportske terene, plaže, akva park, turističke brodove, restorane, kulturno istorijske spomenike i verske objekte – Ramsku tvrđavu i manastir Nimnik, Narodni muzej u Velikom Gradištu, zadužbinu Pigozu i slikovite zgrade na Žitnom trgu, gradski park, Evropske biciklističke staze, Evropsku magistralu – Dunav, poljoprivredna gazdinstva, kao i najlepše manifestacije u opštini Veliko Gradište.

Izvor Danas.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More