Jenny je atrakcija u Frankfurtu, meštani je obožavaju a nećete verovati o kome se radi (FOTO)

Pixabay
388

Fejsbuk stranica “Zanimljivo” objavila je neobičan post na svojoj vremenskoj liniji. Naime u Frankfurtu živi Jenny, koja sama šeta gradom jer njen vlasnik više nije u mogućnosti da je prati.

Ona već 14 godina ide istom trasom a meštani je obožavaju. Njen vlasnik sada ima 79 godina i nije u stanju da je prati. Kažu da do sada nije bilo nijednog incidenta, da ima redovan pregled kod veterinara koji je potpuno zadovoljan.

“Svakog jutra u Frankfurtu (Nemačka) možete primetiti Jenny, kako sama ide na duge šetnje. Već 14 godina hoda istom rutom, otkad vlasnik, koji je sada star 79 godina, ne može da je prati. Usput pozdravlja sva poznata lica i prima poslastice od ljudi koji je vole. Meštani se prema njoj ponašaju kao prema nekoj medijskoj zvezdi i nije im teško da čiste za njom. U 14 godina nije bilo nijednog incidenta. Ima redovan pregled kod lokalnog veterinara i on ne pokazuje zabrinutost zbog njenog jedinstvenog načina života”, objavila je stranica “Zanimljivo”.

 

Svakog jutra u Frankfurtu (Nemačka) možete primetiti Jenny, kako sama ide na duge šetnje. Već 14 godina hoda istom…

Gepostet von Zanimljivo ツ am Dienstag, 29. Oktober 2019

Izvor Naši u svetu Facebook
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More