Trinaestogodišnja Tara rame uz rame sa svetskim dizajnerima

Foto: printscreen/ facebook/Aleksandra Kostadinović
288

Posle uspešnog nastupa na Defile a Paris Fashion Week, 29. septembra ove godine, mlada dizajnerka Tara Katarina nastupila je na Serbia Fashion Week-u, 11. oktobra u Novom Sadu i predstavila kolekciju savršenih kolorita, koji emituju radost. U Novom Sadu je proglašena za najperspektivnijeg mladog dizajnera što joj otvara mogućnost da gradi siguran put ka svetskoj karijeri u sferi dizajna, prenosi RTS.

Tara Katarina powered by Voda Voda • Serbian Fashion Week

Gepostet von Aleksandra Kostadinovic am Sonntag, 13. Oktober 2019

Najmlađi kreator u istoriji Pariske nedelje mode je naša Tara, a sve je počelo od domaćeg zadatka!

Tara Katarina ima samo 13 godina, ali njene kreacije odišu zrelom harmonijom. Kaže da je inspiriše život, a da boje na njenim haljinama predstavljaju emocije i poziv da se emocije izraze slobodno.

Photo Credits:Svetlana BraunVladimir RogicVuk DjermanovicMilan MilojicNikolina Osmic

Gepostet von Serbia Fashion Week am Samstag, 12. Oktober 2019

 

Tim Tara Katarina i u Parizu, na Defile a Paris Fashion Week, i u Novom Sadu, na Paris Fashion Week-u pobrao je velike simpatije i odobravanje publike, a kritičari među kojima i čuveni Donald Potard, dugogodišnji globalni direktor Žan Pol Gotijea je istakao da Tara Katarina nosi u sebi svetski talenat.

Gepostet von Serbia Fashion Week am Dienstag, 15. Oktober 2019

Taru je podržao Vojin Đorđević, Svetlana Horvat predsednica Serbian Fashion Week-a, brend Vodavoda, profesor Jelena Stokuća, model Barbara Tatalović i zajedno su kreirali projekat koji svakim danom sve više raste ka budućim pobedama i u regionu i u svetu.

Tara uziva na probama 🎶Serbia Fashion Week…Pripreme za Reviju Tara Katarina powered by Voda Voda

Gepostet von Aleksandra Kostadinovic am Sonntag, 13. Oktober 2019

Izvor RTS
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More