Ovi Norvežani obožavaju srpske pesme! Obradili čuvenu “Tataratira” i oduševili sve Srbe! (VIDEO)

Foto: PrintScreen/YouTube
231

Atipični norveški hor “Svartlamon hardkor”, godinama poznat i po obradama pre svega dečjih, ali i rodoljubivih pesama sa našeg podneblja, ponovo je zablistao uradivši malo je reći neobičnu verziju čuvene “U svetu postoji jedno carstvo”, koju znamo kao dugogodišnju špicu serijala “Kocka, kocka, kockica” popularnog Branka Milićevića Kockice.

Hor koji smo zapamtili po urnebesnim obradama pesama “Zakleo se bumbar”, “Deda Mraze”, “Po šumama i gorama”, ponovo se sa dečjom pesmom poigrao na nimalo dečji način, dajući joj rokerski štimung, uz nazdravljanje pivom u spotu, i pevanje iz sveg glasa. Pre nego što su zapevali, momci su razmenili nekoliko replika iz legendarnih “Maratonaca”, a kraj nije mogao da prođe bez čuvenog pokliča “Tatatatira”.

Usmerenost veselih Norvežana ka muzici sa ovih prostora ne čudi, pošto dugo sarađuju sa našim muzičarem Jovanom Pavlovićem, koji godinama živi na severu Evrope. Hor iz Trondhajma već je 2016. i 2017. godine gostovao u Srbiji, a nema sumnje da sada, kad se pročulo za njih, mnogi jedva čekaju njihov novi nastup u našim krajevima.

Izvor Večernje novosti
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More