Branka Katić je 19 godina u braku, a jedan pogled u trenutku dok je pričala o ratu, nikada neće zaboraviti (FOTO)

Foto: Wikipedia
262

Glumica Branka Katić već 19 godina je u braku sa producentom i rediteljem Džulijanom Farinom, sa kojim ima dva sina: Luja koga zanima režija i Džoa koji ima talenta za glumu, piše Blic.

Džulijan se zapravo ne eksponira u javnosti, a Branka je svojevremeno ispričala kako ga je upoznala i u njega se zaljubila u Londonu. Naša popularna glumica se posle filma “Crna mačka beli mačor”, Emira Kusturice okrenula inostranoj karijeri.

 

View this post on Instagram

 

Missing summer

A post shared by Julian Farino (@julianfarino) on

Nju su tada zapazili strani agenti, a tako je upoznala i svog supruga. Branka je tokom boravka u Londonu otišla na razgovor sa producentkinjom i tada upoznala Džulijana Farina u kog se odmah zaljubila.

“Naša kuća je uvek puna, a moj muž kaže da kako je oženio jednu Srpkinju, dobio je tri Srbina za džabe!”

“Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda. Videli smo se još nekoliko puta, a posle par meseci, sećam se da su obrazi počeli da mi gore, da li od vina ili njegovog prisustva, pitala sam se, a onda napokon sebi priznala da sam se potpuno zaljubila”, ispričala je glumica svojevremeno i dodala:

 

View this post on Instagram

 

Was approached by street photographer @dankirmatzis the other day in Piccadilly. Nice bloke and great tradition to keep alive

A post shared by Julian Farino (@julianfarino) on

“Otkako smo se prvi put poljubili, bilo je sve baš kako volim – snažno i veselo, opušteno a nežno. Kaže moja prijateljica da je brak trenje. Slažem se s njenom teorijom. Samo je važno da do trenja može da dođe. Ne postoji čarobna formula za uspešan brak. Potrebne su abnormalne količine razumevanja, strpljenja i tolerancije. I treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primaš”, rekla je Branka jednom prilikom.

Kako sama kaže, njena kuća je uvek puna i stalno joj dolaze gosti iz Srbije i inostranstva, a suprug Džulijan se često šali kako je uz nju dobio i “paket Srba.”

“Naša kuća je uvek puna. Kada sam se udala za Džulijana, on me je uvek zafrkavao kako je oženio jednu Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz celog sveta” , nasmejano je izjavila glumica.

“Malo šta se promenilo, a gotovo ništa nabolje”, Branka Katić o Srbiji i mladima koji odlaze

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More