Američki ambasador i dalje istražuje Beograd, “domaća” ga posebno osvojila, a ovo rekao za srpsku hranu (VIDEO)

Foto: PrintScreen/EmbassyBelgrade
252

Novi američki ambasador u Srbiji Entoni Godfri ručao je sa svojom suprugom En Mari u poznatom beogradskom restoranu “Šabački slatinac”. Posle istraživanja i obilaska Beograda on i njegova supruga odlučili su da ručak provedu ovde na predlog pratioca sa društvenih mreža.

Snimak je objavila U.S. Embassy Belgrade na svojoj Fejsbuk stranici. Ambasador Entoni Godfri i njegova supruga En Mari oduševili su se hranom i rakijom, kazavši da je domaća hrana u Srbiji mnogo više od običnog gurmanskog iskustva.

“Domaća hrana u Srbiji je očigledno na višem novou od gurmanskog iskustva. Nisam baš siguran da su “brizle” moje omiljeno jelo ali rakija je pravi pogodak”, rekao je novi američki ambasador.

On i njegova supruga bili su oduševljeni hranom, iako je ambasador rekao da mu posle ovakvog obroka treba dobar san sa čime se složila i njegova supruga. Ručak su završili sa čuvenom srpskom “Živeli” zdravicom.

Kako je izgledao njihov ručak u poznatom beogradskom restoranu možete pogledati u videu:

Dobro došli ambasadore Godfri! 3/3

Srbijo hvala na toplom dočeku! Jedva čekamo da te upoznamo.

Gepostet von U.S. Embassy Belgrade am Donnerstag, 14. November 2019

 

Novi ambasador SAD u Srbiji na Tviteru pitao koju hranu da proba i koja mesta da poseti, usledila je lavina komentara (FOTO)

Prekrstio se sa tri prsta! Ambasador SAD u Srbiji posetio crkvu Ružicu (VIDEO)

Izvor Naši u svetu Fb/U.S. Embassy Belgrade
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More