Koncert u Beču: Bajaga i Instruktori proslavljaju 35 godina uspešne karijere

Printscreen youtube
483

Bajaga i Instruktori, jedan od najvećih rock bendova u regionu, održaće koncert u Beču i zajedno sa publikom proslaviti 35 godina uspešne karijere, piše dijaspora.tv.

Jedan od najpoznatijih srpskih, ali i regionalnih bendova, Bajaga i Instruktori, ove godine proslavlja veliki jubilej, 35 godina postojanja i uspešnog rada.

Prvi koncert Bajaga je održao u aprilu davne 1984. godine u Domu Sindikata u Beogradu, i već 35 godina predstavlja sinonim za dobar i kvalitetan rokenrol.

Nakon prošlogodišnjeg koncerta u Štark Areni koji je proglašen za koncert godine, i koji je bio promocija veoma uspešnog albuma „U Sali lom“, bend je 2019. godine održao niz koncerata u regionu i inostranstvu povodom obeležavanja velikog jubileja.

Za obeležavanje jubileja, za sada su u Beogradu planirana četiri koncerta, 5., 6., 8. i 9. decembra u Centru „Sava“, a ako bude interesovanja biće ih koliko treba, izjavio je Momčilo Bajagić Bajaga u emisiji na RTS-u.

Bečka publika će takođe imati priliku da sa Bajagom i Instruktorima proslavi jubilej, jer oni posle dugo vremena ponovo dolaze u Beč.

Bajaga i Instruktori održaće koncertni spektakl u bečkoj dvorani Hallmann Dome, 23. novembra 2019. godine, sa početkom u 21:00 h.

Cene ulaznica su 35€ (na tribinama) i 30 € (stajaća mesta) i mogu se kupiti onlajn ili na sledećim lokacijama u Beču:

Prodavnica „Posavac“
Weyprechtg.3 A-1160 Wien
Tel.:01 402 96 41
Delikatessen Shop „Posavac“
Theodor-Sickelg.12 A-1100 Wien
Tel.:01 688 34 34

Na koncertu u Beču publika će imati priliku da sluša najveće Bajagine hitove, kao što su „Moji su drugovi“, „Sa druge strane jastuka“, „Kad hodaš“, „Muzika na struju“, „Plavi Safir“, „Život je nekad siv, nekad žut“, „Tišina“ , „Dobro jutro Džezeri“, a naravno i numere sa novog albuma „U SALI LOM“.

Momčilo Bajagić se osim rada sa „Instruktorima“, bavi i pisanjem muzike za film. Uradio je muziku za dva filma, Ni na nebu ni na zemlji i Profesionalci, a trenutno radi muziku za novi film Duška Kovačevića „Nije loše biti čovek“ i za novi film Miloša Bikovića.

Bajaga & Instruktori u Beču !
Subota, 23.11.2019. u 21:00 h
Hallmann Dome Gutheil-Schoder-Gasse 9, 1100 Wien
Info Tel.:01 402 96 41

Izvor dijaspora.tv
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More