Stiže roda u dom srpskog tenisera: Otkriven zanimljiv detalj i zašto vlada dupla sreća u porodici!

Youtube printscreebn b92.net
212

Janko i Biljana čekaju drugo dete, a kreatorka za „Blic” otkriva da nije zahtevna trudnica, da se svi raduju proširenju porodice, kao i da im nije važno da li je dečak ili devojčica.

Youtube printscree PRVA.RS

Kako je “Blic” prvi objavio, modna kreatorka Biljana Tipsarević i proslavljeni srpski teniser Janko Tipsarević čekaju drugo dete. Kako kaže Biljana, ovih dana u njihovom porodičnom domu vlada sreća.

“Radujemo se proširenju porodice, i moja rođena sestra je trudna, razlika će biti dva meseca tako da nas čeka uzbudljiv period. Divan osećaj, kao i u svakoj porodici koja je to želela. Ušla sam u četvrti mesec i zasad je sve u najboljem redu. Emili se veoma raduje što će postati sestra, već predlaže imena i priča o tome kako će da čuva bebu i čime će sve da je uči”, objašnjava Biljana.

Kako je svaka trudnoća drugačija, zanimalo nas je kako se Biljana trenutno oseća i kakva je kao trudnica.

“Ova trudnoća je potpuno različita od prve, što je i normalno, pa i sve propratne slatke nelagode u vidu mučnine i pospanosti prolaze. To je normalno za trudnoću i ne zove se džaba drugo stanje. Nisam zahtevna trudnica, trudim se da sve radim normalno kao što sam to činila pre nego što sam saznala da sam trudna”, izjavila je Biljana.

Na pitanje da li su posle devojčice Emili koja ima šest godina poželeli da dobiju dečaka, Biljana kaže:

“Svejedno nam je da li je devojčica ili dečak. Sa jedne strane žarko smo želeli da imamo ćerku, a ta želja nam se već ispunila, tako da nam je sada najbitnije da sve prođe bez ikakvih problema. Trudnoća je fenomenalna stvar i svaka žena treba da se ponaša onako kako njoj najviše prija”, objašnjava supruga proslavljenog tenisera koji je trenutno u Madridu gde igra poslednji Dejvis kup u svojoj karijeri.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More