Još jedna tragedija, Srbin poginuo u Irskoj na motoru

Foto/Printscreen/You Tube
262

Srbin Nebojša Šarčević (29) poginuo je na autoputu M-50 u Irskoj, u blizini Dablina, prilikom saobraćajne nesreće dok je na motoru pokušavao da se uključi na auto-put.

Kako izveštavaju mediji u tamošnji mediji, Šarčević je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći na raskrsnici koja spaja izlaznu rampu s auto-putem, piše Blic.

Ambulatnim kolima je hitno prebačen u bolnicu Konoli u Blenčardstaunu, ali je ubrzo po dolasku preminuo. Auto-put je bio zatvoren nekoliko sati dok je trajao uviđaj, a vlasti su objavile javni poziv svedocima, naročito onima koji u automobilima imaju kamere, da se jave i pomognu istrazi.

Telo Nebojše Šarčevića preneto je na sudsku medicinu, a kada se istraga završi, biće prebačeno u Srbiju.

Šarčevićevi roditelji, koji su nakon završrtka rata u Hrvatskoj, iz Osijeka prebegli i skućili se u Šapcu, u potpunom su šoku. Ne mogu da veruju da im je sin poginuo. Vest o tragičnoj smrti tužno je odjeknula i kod Nebojšine rodbine. Brat od ujaka Željko Danilović, koji živi u Novom Sadu, skamenjen je od bola.

– U šoku sam. Divan momak, ambiciozan, vredan… Otišao je u potragu za boljim životom. Dobro mu je išlo i snašao se u dalekoj Irskoj. Kako da se desi ova tragedija… strašno! – očajan je Danilović. Kako kaže, ne može da veruje da ga više nema.

Nebojša Šačević je iz Šapca u Irsku otišao pre gotovo četiri godine. Tamo je, u početku, vozio viljuškar u jednoj kompaniji, a kasnije je, prema rečima njegovog brata od ujaka, otvorio i svoju privatnu firmu… Kobna vožnja na motoru prekinula je sav njegov uspeh.

Po saznanjima portala Dnevnik.rs, posle komplikovane papirološke procedure, posmrtni ostaci Nebojše biće u Srbiju dopremljeni sredinom naredne nedelje, a biće sahranjen u Šapcu.

Inače, u ovoj godini, po nezvaničnim informacija, u inostranstvu je pogunulo 260 državljana Srbije.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More