Prvaci Austrije! Pobednik dečije smotre u Austriji, SKC “Stevan Mokranjac” iz Beča! (FOTO)

Foto: PrintScreen/YouTube/Ilustracija
252

Pobednik ovogodišnje dečije smotre u Austriji je dečiji folklorni sastav Srpskog kulturnog centra “Stevan Mokranjac”  iz Beča.

BRAVO TIGRICI❤🏆❤🏆PRVACI AUSTRIJE 2019g.

Gepostet von Srpski kulturni centar "Stevan Mokranjac" Beč am Samstag, 23. November 2019

Ovogodišnja dečja smotra održala se u Lincu, 23. novembra i tom prilikom SKC “Stevan Mokranjac”  čestitao je deci veliki uspeh i na osvojenom prvom mestu. Na svojoj Fb stranici naglasili su da su se mukotrpan rad i trud isplatili i da je višesatno vežbanje dorpinelo pobedi i fantastičnom uspehu dece.

Tom prilikom zahvalili su se roditeljima koji su uvek bili spremni da svoju decu dovode na probe a posebna zahvalnost pripala je rukovodiocima dečijih grupa, Aleksandru Novakoviću, Vladimiru Mijuciću, kao i igračima prvog ansambla koji su bili deo velike ekipe i doprineli da deca uigrano i uvežbano izgledaju i na bini.

U ime uprave Mokranjca sve cestitke deci na velikom uspehu i osvojenom Prvom mestu na Austrijskoj smotri folklora Ovo…

Gepostet von Srpski kulturni centar "Stevan Mokranjac" Beč am Montag, 25. November 2019

Naglasili su da sve ovo ne bi bilo moguće da na čelu ekipe nije bio umetnički rukovodilac Milorad Runjo koji je “neprevaziđen” i koji je pokazao svoje vrhunske kvalitete u radu sa decom, a posebno ljubav prema SKC “Stevan Mokranjac”.

SKC “Stevan Mokranjac” Beč, KSD “Bambi” Beč,  SKSK “Nikola Tesla” Linc, jesu dobitnici “Zlatne plakete”, dobitnici “Srebrne plakete” su Zavičajno kolo” Salcburg, KSZS Salcburg, KUD “Knez Lazar” Gmunden, KUD “Ostrog” Linc, a dobitnici “Bronzane plakete” su SIM Presbaum, KUD “Opanak” Salcburg i KUD “Branko Radičević” iz Beča.

Bodovna lista….

Gepostet von Srpski kulturni centar "Stevan Mokranjac" Beč am Montag, 25. November 2019

 

 

 

 

 

Izvor Naši u svetu FB stranica SKC "Stevan Mokranjac"
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More