“Er Srbija” ponovo uspostavlja direktne letove iz Beograda ka ovom gradu, prvi let u decembru

Wikimedia Commons
385

Nacionalna avio-kompanija Er Srbija odlučila je da ponovo uspostavi direktne letove između Beograda i Istanbula nakon pauze od dve i po godine, a prvi let do grada na Bosforu planiran je za 11. decembar 2019. godine.

Letovi će se obavljati tri puta nedeljno i polaziće iz Beograda ponedeljkom, sredom i petkom, uz dodatne letove nedeljom u periodu od 22. decembra do 5. januara, saopšteno je iz Er Srbije.

Karte su već u ponudi.

Nakon početnog perioda, srpski avio-prevoznik će razmotriti eventualno povećanje frekvencije na sedam letova nedeljno.

Avioni Er Srbije sletaće na novi Međunarodni aerodrom Istanbul, koji je otvoren 2018. godine.

“Raduje nas što ponovo uspostavljamo liniju do Istanbula, destinacije do koje je naša kompanija decenijama letela. Brzom reakcijom i specijalnim cenama avio-karata želeli smo da izađemo u susret onima čije je putovanje ugroženo zbog privremenog prestanka rada avio-kompanije AtlasGlobal“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Odluka o ponovnom uvođenju letova na relaciji Beograd – Istanbul posledica je privremene obustave saobraćaja turske avio-kompanije AtlasGlobal sa kojom je Er Srbija imala partnerstvo.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More