“U tuđem svetu si tuđi čovek”, Nemanja ne želi da mu deca govore nemački bolje od maternjeg (FOTO)

Foto: pixabay
283

Nemanja Zavišić kao i većina mladih bio je u dilemi da li otići u inostranstvo ili ostati u Republici Srpskoj.

Iako je imao šansu da napusti svoju državu, ostao je u Srpskoj jer nije želio da mu deca bolje govore nemački nego srpski jezik.

U rodnom selu Knežica nadomak Prijedora pokrenuo je privatni biznis od kojeg danas odlično zarađuje, prenosi Blic.

Docekajte novu godinu sa nama.Za vas i veceras za dobru atmosferu zaduzen je Predrag Maric -Mara.Srecna Nova Godina

Gepostet von Ribnjak Zavisic am Samstag, 13. Januar 2018

Prvo etno park, pa riblji restoran i onda bungalovi. Ovaj vredni mladić napornim radom za kratko vreme raširio je biznis od kojeg danas egzistira cela porodica.

“Bilo je izuzetno teško, morali smo ustajati ujutro kada još nije ni svanulo. Legali smo kad već svi odavno spavaju, radni dan trajao je i po 18 sati, ali sve se isplatilo”, priča Nemanja za portal dnevnick.com.

Gepostet von Nemanja Zavisic am Freitag, 7. Februar 2014

Mnogi su mu govorili da treba na napusti selo i da se na našim prostorima ne može uspeti. Sada je kaže i sebi i drugima dokazao da se ipak sve može, ako imate cilj, volju i znanje.

“Moja poruka mladima bi bila da ostanu na ovim prostorima, da ostvare nešto u životu, da se ne boje. Uvek u tuđem svetu si tuđi čovek, uvek ćeš biti taj tamo neko što ne treba da bude”, ističe Nemanja.

Cilj mu je kaže da postane prepoznatljiv u oblasti ugostiteljstva i turizma i da gostima ponudi nešto drugačije od drugih.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More