Tijana i Milica blistaju u Moskvi! Zlato i srebro za naše devojke!

Foto: printscreen/youtube
219

Aktuelna Evropska šampionka u taekvondou Tijana Bogdanović osvojila je zlatnu medalju na finalnom Gran priju u Moskvi, u kategoriji do 49 kilograma. Srebrnu medalju, u kategoriji preko 67 kilograma, osvojila je Milica Mandić.

Srpske šampionke u taekvondou tako su na najbolji način započele pripreme za najveću svetsku smotru sporta  – Olimpijske igre 2020. godine u Tokiju.

Nakon što su obezbedile plasman na Olimpijske igre, samim plasmanom u završnicu ovog takmičenja, Milica Mandić i Tijana Bogdanović, ponovo su nas obradovale, ovog puta medaljama.

Evropska prvakinja u taekvondu Tijana Bogdanović osvojila je i zlatnu medalju u kategoriji do 49 kilograma na završnom Gran pri takmičenju u Moskvi. Ona je u finalu savladala Kineskinju Vu.

Milici Madić, nakon poraza od Kineskinje Zeng, pripalo jesrebrno odličje u kategoriji preko 67.

Posle naporne sezone, prošlonedeljnih medalja sa Evropskog šampionara, naše tekvondistkinje osvojile su medalje i obezbedile vize za Tokio 2020!

Izvor RTS
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More